Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

STRESSCLEAN.COM

Stress Clean (www.stressclean.com) este un Site destinat promovării și comercializării de suplimente medicale („Site-ul”).

Utilizarea Site-ului este supusă următorilor Termeni și Condiții, pe care trebuie să îi acceptați la momentul deschiderii unui cont și/sau în vederea achiziționării de produse.

1. OPERATOR

SUN WAVE PHARMA SRL, societate cu răspundere limitata, înființată și funcționând în mod legal în conformitate cu legea română, cu sediul în Șoseaua Pipera nr. 43, Floreasca Park, Cladirea A, etaj 3, Sector 2, Bucuresti, Romania, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/3916/2017, (EUID): ROONRC.J40/3916/2017, cod unic de înregistrare 37259803,  este titularul Site-ului și operatorul de date, din perspectiva prelucrării datelor cu caracter personal inerentă utilizării Site-ului.

2. ACCESAREA ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI

Site-ul poate fi utilizat de orice persoană fizică indiferent că achiziționează sau nu produse de pe Site („Utilizatorul”). Un Utilizator poate găsi pe Site informații despre produsele comercializate de Sun Wave Pharma și diverse articole de specialitate în domeniul medical. Cu ocazia vizitării Site-ului, Utilizatorul poate alege să achiziționeze suplimente medicale din portofoliul Sun Wave Pharma, cu condiția să aibă 16 ani împliniți la momentul efectuării achiziției. Pentru realizarea acestui pas, Utilizatorul are libertatea de a alege dacă dorește crearea în prealabil a unui cont pe Site sau nu.

Pentru crearea unui cont se vor solicita date precum: nume și adresă de email. După completarea acestora, o parolă va fi generată pe adresa de email înregistrată. Înainte de a face înregistrarea contului, Utilizatorul trebuie bifeze o căsuță prin care confirmă că este de acord cu Termenii și Condițiile Site-ului. De asemenea, în măsura în care dorește, Utilizatorul are posibilitatea de a accesa link-ul care trimite la Politica de confidențialitate, pentru a afla detalii despre prelucrarea datelor sale personale cu ocazia utilizării Site-ului. În plus, dacă Utilizatorul dorește, acesta poate bifa și căsuța prin care se abonează la primirea newsletter-ului.

Ulterior înregistrării, Utilizatorul poate schimba parola primită pe email, utilizând Panoul de Control unde găsește detalii de cont, detalii privind comenzile efectuate, adresa de facturare și adresa de livrare (dacă acestea sunt introduse de Utilizator). Cu ocazia schimării parolei Utilizatorul poate completa numele și prenumele, parola primită pe email și noua parolă aleasă. Recomandăm să vă setați o parolă nouă cât mai rapid după crearea contului.

Pentru accesarea contului, după crearea acestuia, Utilizatorul va utiliza numai adresa de email și parola.

De reținut că Utilizatorul Site-ului nu are obligația de a-și crea un cont pentru a putea achiziționa produse de pe Site. În orice caz, după selectarea produselor dorite (adăgarea lor în coșul de cumpărături), Utilizatorul va fi direcționat pe o pagină distinctă pentru furnizarea detaliilor necesare în vederea trimiterii comenzii. În acest scop, datele solicitate vor fi: (i) date de facturare: nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, adresă poștală, produsul/produsele comandat/e, detalii oferite de dvs. în legătură cu comanda plasată; (ii) date de livrare (doar dacă datele diferă de cele furnizate pentru facturare): nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, adresă poștală.

Pentru a afla mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal menționate în această secțiune, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

IMPORTANT! Sun Wave Pharma poate modifica oricând categoriile de date solicitate pentru pentru autentificarea pe Site, dacă astfel de modificări sunt necesare din motive de securitate, de îmbunătațire a operațiunilor sau sunt dictate de o obligație legală.

Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi și nici rezervarea automată a produsului respectiv.

Sun Wave Pharma poate anula comanda efectuată de către Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;
  • datele furnizate de către Utilizator, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;
  • produsul/ele comandat/e nu mai este/sunt disponibil/e.

3. INFORMAȚII DESPRE PLATĂ

Toate prețurile afișate pe Site sunt în LEI și includ TVA (cotă 9% și/sau 19%). Prețurile afișate nu includ cheltuielile de livrare.

Din cauze tehnice, independente de controlul Sun Wave Pharma, anumite produse afișate pe Site pot avea prețurile greșite. Pentru acestea, dacă diferența dintre prețul corect și cel afișat este de peste 20%, ne rezervăm dreptul de a vă contacta personal sau de a anula direct comanda.

Sun Wave Pharma își rezervă dreptul de a modifica prețurile aplicabile produselor în orice moment, fără nicio notificare în prealabil și fără motivare. Noile prețuri vor fi aplicabile numai produselor achiziționate după data modificării prețurilor. În cazul în care nu sunteți de acord cu modificările prețurilor, aveți opțiunea de a înceta achiziționarea de produse.

Plata poate fi facută în sistem ramburs (Cash-on-Delivery / plată la livrare) sau se poate efectua plata online cu cardul. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Toate problemele legate de plăți vor fi gestionate în totalitate de către reprezentanții Sun Wave Pharma. În cazul unor nelămuriri, vă ruăm să trimiteți un e-mail la adresa: comenzi@stressclean.com

4. DREPTUL LA RETURNAREA/ SCHIMBAREA PRODUSULUI CUMPĂRAT

Utilizatorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe Site, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produselor, conform prevederilor OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Utilizatorul va putea solicita schimbarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. În cazul solicitării unui produs care este mai scump, Utilizatorul va achita diferența de preț. În cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferența de preț va fi returnată în termen de 14 zile calendaristice în contul bancar al Utilizatorului.

În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de către Utilizator. În cazul în care a fost trimis un produs diferit față de cel comandat, taxele de transport vor fi suportate de Sun Wave Pharma.

Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Utilizatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții:

  • produsele trebuie returnate sigilate (ambalajul intact);
  • starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fie deteriotate sau să prezinte urme de uzură sau consum;
  • produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreuna cu toate documentele și accesoriile aferente și intacte, în starea în care au fost expediate de către Sun Wave Pharma (cutie, prospect, etc)

În caz contrar, Sun Wave Pharma își rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducerea produselor la stare de comercializare.

Utilizatorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, iar Sun Wave Pharma are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în maximum 14 zile de la acceptarea returului. Suma rambursată în urmă returului va fi cea achitată de Utilizator la plasarea comenzii.

5. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, Utilizatorul este de acord că:

  • va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării Site-ului (ex. în cazul achiziționării de produse);
  • nu va utiliza Site-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata în niciun scop comercial conținutul, produsele sau serviciile furnizate de către Sun Wave Pharma sau obținute prin intermediul Site-ului, cu excepția acordului scris prealabil al Sun Wave Pharma;
  • nu va utiliza Site-ul în niciun scop care este ilegal sau interzis prin Termenii și Condițiile stipulate sau prin alte politici relevante.

6. CONDIȚIILE ȘI CONSECINȚELE UTILIZĂRII SITE-ULUI

Orice element de conținut utilizat în cadrul Site-ului, precum mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile, imaginile, textele, elementele grafice, materiale audio, animații, articole și toate celelalte materiale prezentate în cadrul acestora, aparțin în exclusivitate Sun Wave Pharma și/sau partenerilor săi. De asemenea, toate programele software și tehnologiile utilizate, oferite sau implementate pe sau prin intermediul Site-ului sunt proprietatea Sun Wave Pharma  sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și de alte legi aplicabile.

Utilizatorii au permisiunea de a utiliza toate aceste materiale numai pentru a accesa și folosi Site-ul. Aceste materiale nu pot fi copiate, dezasamblate, modificate, reproduse, publicate pe alte Site-uri sau în orice mediu computerizat legat în rețea, utilizate în scop public, încadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licențiate, sub-licențiate sau transferate în orice formă, de către nicio persoană, fără acordul prealabil scris al Sun Wave Pharma.

Sun Wave Pharma oferă Utilizatorilor săi o licență limitată, neexclusivă, revocabilă pentru a vedea, printa sau descărca orice materiale utile și/sau posibile din cadrul Site-ului, exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiția păstrării în materialele descărcate a tuturor mențiunilor privind drepturile de autor și a altor elemente privind proprietatea intelectuală existente în documentele originale – fără alterarea acestora.

Utilizatorul declară și înțelege că orice utilizare neautorizată a acestor materiale reprezintă încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Sun Wave Pharma, partenerilor sau licențiatorilor acestora și va atrage exercitarea de către aceștia a tuturor remediilor legale.

Sun Wave Pharma nu răspunde pentru funcționarea continuă a Site-ului și nici pentru folosirea acestuia prin mijloace și metode frauduloase/abuzive de către orice persoană.

Sun Wave Pharma nu poate controla și nu oferă niciun fel de sugestii, garanții sau condiții privind securitatea sau conținutul informațiilor externe ce sunt transmise de la rețeaua Utilizatorului Site-ului, prin Internet, în vederea accesării și utilizării Site-ului. Site-ul este disponibil prin intermediul Internetului – rețea ce nu este sub controlul direct sau indirect al Sun Wave Pharma.

Sun Wave Pharma va face tot ce este rezonabil posibil, va depune toate eforturile pentru a menține securitatea informațiilor și va lua măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării securității datelor, însă nu poate garanta că informația pe care Utilizatorul o primește sau o trimite folosind serviciile prin intermediul Internetului va fi permanent în siguranță. Astfel, Sun Wave Pharma recomandă Utilizatorilor să verifice în permanență politicile de securitate ale browser-ului folosit, precum și terminalul utilizat pentru accesarea Site-ului, astfel încât acesta să aibă instalat un software împotriva virușilor de orice tip sau a oricăror atacuri externe de tip cracking sau hacking.

Utilizatorului îi este interzis să folosească și/sau să permită vreunei terțe persoane să folosească Site-ul pentru scopuri imorale sau ilegale.

Utilizatorul are obligația de a păstra confidențialitatea informațiilor de acces la contul creat pe Site  (respectiv, adresa de email și parola), fiind unic răspunzător pentru orice consecințe pe care le-ar putea avea divulgarea acestor informații de acces către un terț, indiferent dacă divulgarea a fost intenționată, din neglijență sau din imprudență.

Utilizatorul este direct responsabil pentru toate acțiunile și erorile sale care conduc la pierderi materiale și/sau prejudicii de orice fel, pentru sine sau pentru terți, indiferent dacă a acționat cu intenție, din neglijență sau din imprudență (având drept consecință, de exemplu, facilitarea tentativelor frauduloase de acces). Utilizatorul poate avea acces la Site 24h/zi, 7 zile/săptămâna, cu excepția perioadelor în care Site-ul este restricționat sau suspendat din motive tehnice.

Utilizatorii care afectează securitatea sistemelor sau rețelelor sau care atentează la integritatea acestora vor suporta consecințele (penale sau civile) stabilite de normele legale aplicabile.

Sun Wave Pharma va depune toate diligențele și eforturile pentru ca Site-ul să funcționeze la parametri maximi pentru a transmite Utilizatorilor toate datele și informațiile actualizate. Totuși, Sun Wave Pharma nu garantează că Site-ul nu conține erori sau că funcționează permanent la parametri maximi, astfel că Sun Wave Pharma nu va fi legal responsabilă pentru vreo inadvertență sau informație eronată prezentată în platforma sa, însă va întreprinde toate acțiunile necesare pentru remedierea cu celeritate a oricăror eventuale erori, la solicitarea oricărui Utilizator.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informații despre cum sunt prelucrate datele cu caracter personal colectate sau generate cu ocazia utilizării Site-ului și despre drepturile persoanelor vizate și cum pot fi acestea exercitate se regăsesc în Politica de confidentialitate.

8. DEZACTIVAREA CONTULUI

In sectiunea „contul meu” al fiecarui utilizator, acesta trebuie sa aiba posibilitatea sa isi stearga contul prin apasarea unui buton de stergere cont, iar datele acestuia vor fi pastrate in baza de date a Site-ului pe o perioada de 3 ani.

9. FORȚA MAJORĂ

Toate evenimentele de forță majoră definite de legislația română reprezintă un motiv de suspendare și stingere a obligațiilor Sun Wave Pharma.

Sun Wave Pharma nu va fi ținută răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale decurgând din acești Termeni și Condiții, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod necorespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este orice eveniment extern imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil.

10.LEGISLAȚIE APLICABILĂ. JURISDICȚIE

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați/e de legile din România.

Site-ul poate fi accesat de oriunde de pe teritoriul României, dar și din afara acestui teritoriu (i.e., din alte state), în măsura în care condițiile tehnice o permit. Sun Wave Pharma nu garantează în niciun fel compatibilitatea conținutului Site-ului și/sau Termenilor și Condițiilor cu legislatia aplicabilă în statul de unde se face accesarea de către Utilizator (inclusiv în ceea ce privește prevederile referitoare la drepturile de proprietate intelectuală).

Acesti Termeni și Condiții sunt guvernați de legile din România. În caz de apariție a unor dispute cu privire la Termeni și Conditii, se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă între părțile implicate. În cazul în care nu se ajunge la nicio înțelegere în acest mod, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.

11. DATE DE CONTACT. PLÂNGERI ȘI SESIZĂRI

Orice Utilizator poate depune o sugestie, o plângere și/sau o sesizare care privește sau care are legatură cu Site-ul. Sugestiile, plângerile și/sau sesizările vor putea fi depuse via e-mail la adresa dataprotection@stressclean.com

Sugestiile, plângerile și/sau sesizările transmise Sun Wave Pharma vor include numele, prenumele, numărul de telefon, precum și adresa de e-mail la care acesta dorește să primească răspuns de la Sun Wave Pharma.

Plângerile și/sau sesizările vor fi analizate de către Sun Wave Pharma și vor primi răspuns în termen de maxim 30 de zile de la primirea acestora.

12. DISPOZIȚII FINALE

Sun Wave Pharma poate, în orice moment, să revizuiască Termenii și Condițiile de utilizare a Site-ului. Continuarea utilizării Site-ului va fi considerată ca o acceptare implicită a acestora din partea Utilizatorului.

Sun Wave Pharma recomandă Utilizatorilor să citească cu atenție Termenii și Condițiile înainte de orice utilizare a Site-ului pentru a lua la cunoștință varianta actualizată a acestora.

Utilizarea Site-ului implică acceptarea în totalitate a acestor Termeni și Condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile menționate, vă rugăm să nu folosiți Site-ul.

Articole similare

Derulează în sus