De ce a depăși stresul permanent este absolut vital pentru 80% din sănătatea ta și 100% important pentru performanţele tale?

Din punct de vedere evolutiv, suntem proiectați să facem față stresului acut. Când ne confruntăm cu pericolul, adrenalina, tensiunea arterială, ritmul inimii și pulsul nostru creșteau – ne luptam sau fugeam. Și ne odihneam într-un loc sigur imediat după. Dar stresul pe care îl trăim azi este permanent, cronic. Și putem suferi consecințe grave. Atunci când acesta este cronic trăim un sentiment permanent de stres care are un impact negativ asupra sănătății dacă rămânem indiferenți în fața lui.

Poate fi cauzat de stresul zilnic de acasă sau de la locul de muncă sau de situații traumatice.

Stresul cronic apare atunci când organismul este expus la factori de stres atât de frecvent sau intens încât sistemul nervos nu are suficiente oportunități de a activa răspunsul de relaxare în mod regulat. Cu alte cuvinte corpul se află într-o stare constantă de excitare fiziologică. Acest lucru afectează direct sau indirect toate sistemele corpului.

Se estimează că până la 80% din vizitele la medicul de familie au o componentă legată de stres. Manifestările tipice ale stresului cronic se resimt la nivel psihologic (iritabilitate, anxietate, nervozitate și tensiune, insomnie sau calitate slabă a somnului), fizic (dureri de cap, mușchi, dureri de spate și gât, tensiune în brațe și picioare, amețeli și stomac deranjat) și cognitiv (lipsa de motivație, dificultate de gândire și concentrare, probleme de memorie și afectarea abilității de rezolvare a problemelor).

Majoritatea suplimentelor împotriva stresului conțin extract de valeriană, care s-a dovedit că te ajută să adormi mai repede, îmbunătățește calitatea somnului și te ajută să petreci mai mult timp în faza de somn profund. Da, somnul te relaxează și te calmează, dar când te trezești dimineața, tot stresul începe din nou, indiferent dacă ai dormit bine cu o noapte înainte sau nu.

La Sun Wave Pharma, am adoptat o abordare diferită. Folosim extracte din plante precum Ashwagandha și Rhodiola în formulele noastre, plante care sunt cunoscute ca adaptogeni și sunt folosite în medicină de mii de ani.
Studiile au arătat că adaptogenii au efecte împotriva stresului, sunt neuroprotectori și stimulează creierul. În plus, studiile clinice arată că adaptogenii au efecte împotriva oboselii și cresc capacitatea mintală de muncă în prezența stresului și a oboselii.

Acesta este motivul pentru care Stress Clean este un supliment potrivit pentru utilizare dimineață înainte de a începe din nou ziua nebună. Datorită ingredientelor produsului care au rol adaptogen, acestea nu te încetinesc, dar te protejează de stres, luptă împotriva oboselii și chiar susțin creierul 100%.

Ingredientele din StressClean te ajută să scapi de stres, astfel încât corpul și creierul să nu obosească, să te calmeze pentru ca tu să te poți concentra mai bine, să-ți îmbunătățești gândirea, memoria și abilitățile de raționament.
Stress Clean, prin ingredientele sale, ajută sănătatea creierului într-un mod sistemic, nu doar în manifestările individuale. Stress Clean este o gamă de produse cu ingrediente de origine naturală și utilizate de-a lungul timpului.

Am dezvoltat linia noastră de produse pentru a proteja și a susține sănătatea creierului tău. Noi credem că soluțiile științifice pentru sănătatea creierului îți ajută corpul și mintea să gândească mai mult, să facă mai mult și să se bucure mai mult. Dorești sa îți îmbunătățești memoria și concentrarea. Vrei să îți menții nivelul de energie și vitalitatea. Vrei să te bucuri mai intens de plăcerile vieții. Poți – cu gama de produse Stress Clean.

Articole similare

Derulează în sus